Dat doet mijn kind niet… toch?

Het is niet altijd eenvoudig om met uw kind in gesprek te gaan over lastige onderwerpen zoals roken, vapen, blowen, alcohol of de online wereld. Daarom organiseren vijf organisaties op het gebied van zorg en welzijn samen met de gemeente Bunnik een symposium voor ouders en professionals over opvoeding en middelengebruik.
Het symposium is op maandagavond 4 november 2024, van 18.00 uur tot 21.00 uur in het Dorpshuis Odijk, Rijneiland 7 in Odijk. De avond staat in het teken van het bespreekbaar maken van lastige onderwerpen en het leren van en met elkaar. De bijeenkomst begint met een lichte maaltijd.
Heeft u een thuiswonend kind van 11 jaar of ouder en woont u in de gemeente Bunnik? Wilt u graag met andere ouders en professionals ervaringen uitwisselen? Dan bent u van harte welkom op dit symposium. Deelname is gratis. Wel moet u zich van tevoren aanmelden via deze link.
Deze avond is een initiatief van de gemeente Bunnik, GGD Regio Utrecht, Bunnik Beweegt, Jellinek, De Schoudermantel en Stichting O&I Kromme Rijn. O&I is een samenwerkingsverband van huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en diëtisten in de gemeente Bunnik.